Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool legt al na negen maanden nieuw contract klaar voor Klopp'

Laatste update:

Het is onduidelijk of het jaarsalaris van de 49-jarige Duitser, van tien miljoen euro, eveneens wordt opgeschroefd, maar het staat vast dat de Fenway Sports Group tevreden is over Klopp. John W. Henry en zijn zakenpartners Tom Werner en Mike Gordon willen de voormalig trainer van Borussia Dortmund daarom zo snel mogelijk langer aan de club binden.

Klopp leidde Liverpool in zijn eerste seizoen naar de achtste plaats in de Premier League en daarnaast werden de finales van de Europa League (Sevilla; 1-3) en de Capital One Cup (Manchester City; 2-4) bereikt. Klopp begon afgelopen zaterdag overigens weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen op trainingscomplex Melwood.

Een goede zet van Liverpool?

Meer nieuws

'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
0
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
5
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
26
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
22

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties