Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool leverde tot tweemaal toe unieke prestatie in Barcelona

Laatste update:

O Barcelona heeft meer wedstrijden gewonnen van Engelse clubs dan welk team ook tegen clubs uit een bepaald land in de geschiedenis van de Champions League (27 stuks).

O Liverpool heeft geen enkele van zijn vier uitwedstrijden tegen Barcelona verloren (twee overwinningen en twee gelijke spelen). Tegen geen enkel ander team kunnen the Reds betere statistieken overleggen wat betreft ongeslagen uitwedstrijden (van FC Porto werd ook vier keer niet verloren).

O Liverpool is het enige Engelse team dat op bezoek bij Barcelona heeft gewonnen in Europees verband. In het seizoen 1975/76 werd het 0-1 in de UEFA Cup en in 2006/07 1-2 in de Champions League.

O Barcelona ging slechts een van de vier keer dat het een Engelse tegenstander trof in de halve finale van de Europa Cup I/Champions League door naar de finale. In 1974/75 was Leeds United te sterk, in 2007/08 Manchester United en in 2011/12 Chelsea. De enige keer dat het wel goed ging was in 2008/09, toen er in de halve finale werd gewonnen van Chelsea en in de finale werd afgerekend met Manchester United.

O Liverpool staat voor de elfde keer in de halve finale van de Europa Cup I/Champions League. Van de vorige tien keer, werd slechts tweemaal de finale niet bereikt (in 1964/65 tegen Internazionale en in 2007/08 tegen Chelsea).

O Barcelona is al 31 Champions League-thuiswedstrijden op rij ongeslagen (28 overwinningen en 3 gelijke spelen), de beste reeks ooit in het miljardenbal. De Catalanen incasseerden tijdens die 31 duels slechts 15 doelpunten en nooit meer dan één in een wedstrijd.

O Het volgende doelpunt van Barcelona in de Champions League wordt de vijfhonderdste van de club in het toernooi. Alleen Real Madrid (551) maakte er meer dan de Catalanen.

O Liverpool gaat op zoek naar zijn derde Europa Cup I/Champions League-uitzege op rij. De laatste keer dat the Reds dit beter deden was tussen september 1983 en september 1984, toen er vijf keer op rij buitenshuis gewonnen werd.

O Lionel Messi heeft 24 keer gescoord in 32 Champions League-wedstrijden tegen een Engelse tegenstander. De Argentijn wist echter niet te scoren in zijn vorige twee ontmoetingen met Liverpool.

O Alleen Steven Gerrard (21 doelpunten) heeft meer Europa Cup I/Champions League-goals gemaakt namens Liverpool dan het huidige aanvalstrio Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino (allen 14 doelpunten).

Barcelona - Liverpool eindigt in een...

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
2
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
14
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties