Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool liep ruim dertig miljoen euro mis door beet Suárez'

Laatste update:

Volgens de Daily Mail heeft de beet van Suárez in de arm van Giorgio Chiellini Liverpool zo'n dertig miljoen euro gekost. De Engelsen wisten namelijk dat zowel Real als Barcelona de aanvaller wilde hebben en waren van plan om de Spaanse aartsrivalen tegen elkaar te laten opbieden, tot een vraagprijs van zo'n 125 miljoen euro. Na de beet van Suárez verloor Real echter zijn interesse en moest Liverpool genoegen nemen met 'slechts' 94 miljoen euro.

Suárez heeft in zijn loopbaan drie keer een tegenstander gebeten en volgens El Mundo Deportivo heeft Barcelona zich ingedekt met een speciale 'bijtclausule'. Wanneer Suárez opnieuw iemand bijt, is Barcelona gerechtigd de aanvaller zwaar te straffen. Wat die straf precies inhoudt is niet bekend. Suárez is nog geschorst tot eind oktober, maar wil zijn straf gaan aanvechten bij het internationale sporttribunaal CAS.

Liverpool heeft te weinig verdiend aan Luis Suárez

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
3
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
6
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties