Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool maakt er vier bij Arsenal en wint geweldig spektakelstuk

Laatste update:

Walcott mocht na een halfuur spelen aanleggen, nadat hij zelf was neergehaald door Alberto Moreno. De penalty van de aanvaller was echter niet ver genoeg naar de hoek gestuurd en kon gekeerd worden door Simon Mignolet, die dolgelukkig was met zijn redding. Die vreugde was evenwel van korte duur, want slechts een minuut later maakte Walcott er alsnog 1-0 van. Weer zag Moreno er niet goed uit: de linksback was zijn tegenstander helemaal kwijt en zag Walcott na een pass van Alex Iwobi in de verre hoek binnen schieten.

De minuut met de gemiste penalty en het doelpunt van Walcott was eigenlijk de eerste minuut in de wedstrijd met opwinding, want in het eerste halfuur gebeurde er niet heel erg veel. Liverpool moest na de openingstreffer op zoek naar een antwoord en Georginio Wijnaldum kreeg een goede kans, maar zijn schuiver was veel te zacht en kon gekeerd worden door Petr Cech. De doelman van Arsenal was kort voor rust echter kansloos bij een geweldige vrije trap van Philippe Coutinho, die uit stand de bovenhoek vond en zorgde voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft ging het vervolgens snel. Liverpool kwam vier minuten na de thee op voorsprong en dat was mede te danken aan Wijnaldum, die werd vrijgespeeld door Coutinho en voor eigen succes had kunnen gaan. Wijnaldum behield echter het overzicht en gaf de bal voor op Adam Lallana, die het speeltuig controleerde en Cech passeerde. Zes minuten later kwam Liverpool zelfs op 1-3: een lage voorzet van rechtsback Nathaniel Clyne, die Nacho Monreal wel heel gemakkelijk passeerde, werd binnengelopen door Coutinho.

Arsenal was de kluts even helemaal kwijt en Coutinho kwam dicht bij een hattrick, maar zijn schot werd gekeerd door Cech. Even later werd het alsnog 1-4, na een geweldige goal van Sadio Mané: de nieuwkomer van Liverpool dribbelde vanaf de rechterkant naar binnen en liet Cech kansloos met een hard schot in de bovenhoek. Arsenal deed nu direct wat terug, omdat Mignolet blunderde bij een houdbaar schot van Alex Oxlade-Chamberlain, en een kwartier voor tijd kopte Calum Chambers uit een vrije trap zelfs de 3-4 binnen. Het werd daardoor nog spannend, maar de gelijkmaker zat er niet meer in voor Arsenal, waar de paniek ongetwijfeld direct zal toeslaan.

-
Vind je Liverpool de verdiende winnaar?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
19
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties