Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool meldt komst Darwin Núñez; Virgil van Dijk gaat mogelijk uit boeken

Laatste update:

De gewilde Núñez speelde zich in de afgelopen maanden in de kijker van diverse clubs. Naast Liverpool hengelden ook Manchester United, Newcastle United, Barcelona en Atlético Madrid naar zijn diensten. De Uruguayaan kwam zijn nieuwe werkgever afgelopen seizoen twee keer tegen in de kwartfinale van de Champions League en scoorde in beide duels.

Núñez, met zijn doelpunt in Amsterdam verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax in de achtste finale van de Champions League, maakte afgelopen seizoen indruk met zijn snelheid en dynamiek. Met name manager Jürgen Klopp was erg enthousiast over de rechtspoot, die de plek in de selectie over moet nemen van Sadio Mané. Laatstgenoemde probeert een transfer naar Bayern München te forceren, al wees Liverpool vorige week nog een bod van 27,5 miljoen euro op Mané af. Núñez speelt in tegenstelling tot Mané centraal in de aanval en is dan ook niet zijn directe vervanger: die werd met Luis Díaz in januari al aangetrokken.

Benfica kocht Núñez in 2020 van Alméria voor 24 miljoen euro. In die deal werd een doorverkooppercentage bedongen van twintig procent, waardoor de Spanjaarden bij een eventuele deal ook nog een bedrag mogen ontvangen. In die twee seizoenen in Portugal speelde de lange centrumspits 84 wedstrijden voor de club uit Lissabon. Afgelopen seizoen speelde hij 41 duels voor de club in alle competities, daarin maakte hij 34 doelpunten. Van die goals maakte hij er zes in de Champions League.

Vind jij Darwin Núñez een aanwinst voor Liverpool?

Meer nieuws

Speelt opvolger Gimenez in de Eredivisie? 'Heel interessant voor Feyenoord'
0
Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
14
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
20
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
27
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties