Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool moet ervoor gaan en moet meer geld uitgeven aan spelers'

Laatste update:

"Hij verkocht Suárez voor circa 80 miljoen euro en hij haalde voor circa 125 miljoen euro nieuwe spelers", rekent Neville uit in de Engelse media. "Dat wil zeggen dat Liverpool netto 45 miljoen euro heeft uitgegeven. Dat bedrag komt niet in de buurt van wat de grote Europese clubs uitgeven als ze er echt voor gaan. Je hebt het over een club die de aflopen dertig jaar tal van Europese prijzen heeft gewonnen. Dan vind ik 45 miljoen euro niet echt 'ervoor gaan'."

Volgens Neville heeft Rodgers niet de bedragen gekregen die andere coaches van topclubs wel hebben gekregen. "Manchester United, Manchester City, Chelsea en Real Madrid hebben allemaal veel geld uit geven. Als je echt wil knallen, moet je veel uitgeven. Dat heeft hij met zijn 45 miljoen euro niet gedaan. Liverpool heeft een superster verkocht en heeft er vijf spelers voor teruggehaald. Daar moet Rodgers verantwoordelijkheid voor nemen, maar hij heeft geen wereldster van pak hem beet honderd miljoen euro kunnen halen. Ik vind die 45 miljoen euro niet veel voor een club als Liverpool. Als ze de Champions League willen winnen, moeten ze kopen."

Brendan Rodgers moet meer geld tot zijn beschikking krijgen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties