Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool moet rechtsback langdurig missen door afgescheurde kruisband

Laatste update:

Toen Clyne na zestig minuten tegen Dortmund op het gras bleef liggen, werd direct gevreesd voor een ernstige blessure. "Het lichtpuntje is dat het volgens de medische staf geen gecompliceerde kruisbandblessure is", aldus Klopp. "Dat betekent dat het pad om terug te komen van deze kwetsuur vrij zou moeten zijn van valkuilen en complicaties."

Clyne maakte een goede indruk op Klopp tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Het is duidelijk dat een dergelijke blessure voor geen enkele speler op een gelukkig moment komt, maar hij trainde en speelde zo goed. Hij was in uitstekende vorm", zegt de oefenmeester, die verwacht dat de Engelse verdediger sterk zal terugkomen.

"Hij is zo'n degelijke professional en is van nature erg fit en sterk, dus dat is in zijn voordeel. Op dit moment is er niet veel meer te zeggen dan dat we Clyney allemaal op welke manier dan ook zullen ondersteunen." Clyne, die afgelopen halfjaar werd uitgeleend aan Bournemouth, ligt nog een jaar vast bij Liverpool.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
20
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties