Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool na strafschoppen naar finale van Capital One Cup

Laatste update:

Stoke won, over negentig minuten althans, voor het eerst sinds maart 1959 op Anfield en Marko Arnautovic kroonde zich tot de matchwinner in de reguliere speeltijd. De ex-aanvaller van onder meer FC Twente schoof de bal vlak voor rust op aangeven van Bojan Krkic met zijn linker in de korte hoek: 0-1. De treffer had echter niet mogen tellen, want de Oostenrijker stond ten minste een halve meter buitenspel. Het was overigens het eerste schot binnen de palen en dat zei veel over de amusementswaarde van het treffen.

De eerste echte kans viel immers pas na 23 minuten te noteren: Jonathan Walters ontsnapte aan ieders aandacht en schoot vanuit een moeilijke hoek voorlangs. Emre Can schoot hierna tweemaal naast. Jürgen Klopp hoopte dat zijn spelers in de tweede helft voor meer opwinding konden zorgen en na vijftig minuten werd het bijna gelijk: Roberto Firmino schoot een afvallende bal na een hoekschop tegen de paal. Doordat Liverpool de aanval zocht, kreeg Stoke de kans om in de tegenaanval tegen te prikken.

Bojan verprutste echter een counter door een slechte pass af te leveren, Simon Mignolet stopte even later Arnautovic af en voormalig Liverpudlian Glen Johnson schoot na gepruts in de Liverpool-defensie naast. Klopp hoopte met Christian Benteke als invaller binnen de lijnen wat te forceren, maar de Belg werd enkel gevaarlijk toen hij onder een voorzet door ging. Het lukte beide partijen niet meer om een doorbraak te forceren en daardoor moest een verlenging uitkomst bieden. Het eerste gevaar kwam van Liverpool, maar Jack Butland kon een punter van Firmino eenvoudig oprapen.

De beste kansen waren voor de bezoekers: invaller Marco van Ginkel nam de bal met de hand mee en trapte vervolgens tegen de buitenkant van de paal. In de tweede helft van de verlenging deed Van Ginkel een tweede poging en Peter Crouch kon net niet worden bereikt door Erik Pieters. In de penaltyserie miste Marc Muniesa de beslissende elfmetertrap: 6-5. Ook Peter Crouch en Emre Can slaagden er niet in om het doel te vinden. De beslissende penalty kwam van de voet van Joe Allen.

-

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
15
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
68
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties