Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool neemt rigoureus besluit: deel selectie niet mee naar Qatar

Laatste update:

Liverpool had eerder bij monde van manager Jürgen Klopp al vraagtekens geplaatst bij het overvolle speelschema. "Als ze geen fatsoenlijke datum kunnen vinden, en dan bedoel ik niet op Eerste Kerstdag om drie uur 's nachts, dan kunnen we die wedstrijd niet spelen. Onze opponenten zullen dan doorgaan. We willen geen slachtoffer worden van dit probleem", zo zei de Duitse oefenmeester vorige week na het EFL Cup-duel met Arsenal.

Liverpool zal zich niet terugtrekken uit het EFL Cup-toernooi, maar laat vanavond via de officiële kanalen wel weten dat de selectie zal worden opgesplitst. Het ligt in de lijn der verwachting dat the Reds met hun sterspelers zullen afreizen naar Qatar voor het WK voor clubteams. Klopp koos er vorige week tegen Arsenal namelijk voor een B-team het veld op te sturen.

December is voor Liverpool sowieso een overvolle maand met negen wedstrijden. Het elftal van Klopp speelt vanaf 4 december achtereenvolgens tegen Everton (Premier League), Bournemouth (Premier League), Red Bull Salzburg (Champions League), Watford (Premier League), Aston Villa (EFL Cup), Leicester City (Premier League) en Wolverhampton Wanderers (Premier League). Daarnaast komt men nog tweemaal in actie op het WK voor clubteams.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
21
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties