Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool ontsnapt met goal Balotelli aan eliminatie

Laatste update:

Met de opvallende comeback verpeste Liverpool de avond van Marvin Emnes. De Nederlander in dienst van Swansea dacht enige tijd uit te groeien tot matchwinner, toen hij na een ruim uur spelen de score opende. Na een mislukte pass van Jonjo Shelvey won Neil Taylor het duel van Fabio Borini, waardoor de bal bij Emnes kwam en de aanvaller de score opende met een fraaie volley in de verre hoek. Voor Emnes betekende dit zijn tweede goal in de Capital One Cup van dit seizoen en hij maakte bijna ook direct zijn derde, maar Brad Jones kon zijn aangeraakte schot pakken.

Liverpool voerde de druk wat op en Glen Johnson, Rickie Lambert en Philippe Coutinho beproefden hun geluk, maar allemaal zonder het gewenste resultaat. Twaalf minuten voor tijd besloot Brendan Rodgers om Balotelli in de ploeg te brengen (voor Lambert) en dat bleek een gouden wissel, want vier minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd maakte de Italiaan de gelijkmaker. Een geweldige voorzet vanaf rechts kon worden binnengelopen door Balotelli, die opnieuw scoorde voor 'the Kop'. Zijn eerste goal, tegen Ludogorets Razgrad, maakte hij ook al voor deze bekende tribune.

Het bekerduel leek op een verlenging af te stevenen, maar in de slotfase gebeurde er nog van alles. Swansea begon uit elkaar te vallen en in blessuretijd kreeg Federico Fernandez een directe rode kaart, na een overtreding op Coutinho. Liverpool rook bloed en trok uiteindelijk nog aan het langste eind, omdat Gerhard Tremmel helemaal mis zat bij een vrije trap van de thuisploeg, zodat Lovren bij de tweede paal simpel kon binnen koppen. Swansea gaat zich nu voorbereiden op de competitiewedstrijd bij Everton; Liverpool speelt aankomend weekend uit tegen Newcastle United.

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
25
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties