Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool op weg naar eerste kampioenschap sinds 1990

Laatste update:

Van de laatste zestien competitiewedstrijden op Anfield won Manchester City er slechts één, in 2003. Het duel stond in het teken van de tragedie op Hillsborough, waar 96 voetbalfans om het leven kwamen. Na een indrukwekkende minuut stilte schoot Liverpool uit de startblokken tegen Manchester City. De bezoekers wisten zich geen raad met het aanvallende spel van Liverpool en na een minuut of vijf lag de bal al in het net. Raheem Sterling werd op prachtige wijze vrijgespeeld door Luis Suárez, de vleugelspeler zette Vincent Kompany en Joe Hart op het verkeerde been en rondde koel af.

Het ging van kwaad tot erger voor Manchester City. Eerst moest sterspeler Yaya Touré gewisseld worden met een blessure, vervolgens kopte Martin Skrtel steenhard binnen voor de 2-0. Voor de verdediger was het alweer zijn zevende doelpunt van het seizoen en daarmee is hij de meest scorende verdediger in de Premier League. Pas in de laatste minuten voor rust, even nadat Philippe Coutinho rakelings naast had geschoten, stichtte Manchester City gevaar. Keeper Simon Mignolet verrichtte echter een uitstekende redding en hij kreeg bovendien hulp op de lijn.

Na de onderbreking viel James Milner in bij de bezoekers en de middenvelder deed dat prima. Hij was belangrijk bij de 2-1 van David Silva en toen Silva later ook de 2-2 maakte zagen de fans op Anfield de bui al hangen. Suárez liet zich vooral zien op een negatieve manier: met een gele kaart op zak, die kreeg hij al na enkele minuten, liet de ex-Ajacied zich tot twee keer toe vallen. Tot woede van de spelers van Manchester City kreeg hij geen tweede waarschuwing van scheidsrechter Mark Clattenburg.

Manchester City ging op zoek naar de 2-3 en kreeg die bijna via Silva, maar de treffer zou aan de andere kant vallen. Na een verschrikkelijke blunder van Vincent Kompany, die de bal helemaal verkeerd raakte, schoot de spelmaker Philippe Coutinho de bal tegen de touwen. In de blessuretijd kreeg Jordan Henderson nog een rode kaart, maar voor de feestvreugde maakte dat niets meer uit.

-

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
5
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
25
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties