Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool overklast Villarreal en meldt zich in finale

Laatste update:

In de wetenschap dat Villarreal al 284 minuten geen doelpunt meer tegen had gekregen en Liverpool drie wedstrijden niet meer had gescoord tegen een Spaanse tegenstander, ging de thuisploeg op zoek naar die ene noodzakelijke treffer en men had er niet lang voor nodig om die te maken. Liverpool eiste immers direct de bal op en trof na zeven minuten doel: Daniel Sturridge trapte na een voorzet nogal knullig naast de bal, maar met dank aan Bruno Soriano ging de bal er alsnog in. Het was het eerste Europese eigen doelpunt van Villarreal sinds 2011, toen Carlos Marchena de klos was.

Villarreal kwam na die stormloop beter in de wedstrijd, maar verder dan een schietkans voor Mario Gaspar kwam men in de eerste helft niet. Het eerste bedrijf stond overigens bol van de kleine overtredingen, al gaf scheidsrechter Victor Kassai 'slechts' drie gele kaarten. Nathaniel Clyne, Victor Ruiz en Roberto Soldado werden op de bon geslingerd. Villarreal hoopte in de tweede helft wat meer aan voetballen toe te komen en voor de dertiende keer op rij ongeslagen te blijven in een Europese wedstrijd, maar het team van trainer Marcelino slaagde er dus niet in om een nederlaag te voorkomen.

De eerste kans na rust was wel voor de geelhemden, maar Dejan Lovren gleed de bal nog net voor de voeten van Cédric Bakambu weg. Aan de andere kant mikten James Milner en Sturridge op doelman Alphonse Aréola en het was uiteindelijk Sturridge die het verschil maakte op Anfield. Adam Lallana en Roberto Fimino zetten de aanval op, waarna het leer met een gelukje voor de voeten van Sturridge belandde en hij schoot via de doelman en de paal raak: 2-0. De Engelsman maakte zijn vierde doelpunt in zijn laatste vijf thuiswedstrijden met Liverpool.

Marcelino greep in en verving Soldado door Adrían López, maar die mutatie haalde niets uit. Villarreal moest de laatste negentien minuten zelfs met tien man uitspelen, want Ruiz kreeg een tweede gele kaart na een overtreding op Lallana. Liverpool bleef de bovenliggende partij en nadat Firmino (redding Areola) en Sturridge (twee schoten over) mogelijkheden hadden laten liggen, was het Lallana die de eindstand op het scorebord zetten. Hij tikte de bal van dichtbij binnen na een mislukt schot van Sturridge en een voorzet van Firmino: 3-0. Liverpool blijft zodoende in de race voor de eindzege in de Europa League.

-
Denk jij dat Liverpool de Europa League wint?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties