Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool pakt dankzij Wijnaldum en Mignolet punt in kraker tegen Chelsea

Laatste update:

Het doelpunt van Luiz, halverwege de eerste helft, was van grote schoonheid. De verdediger legde vanaf een meter of 25 aan voor een vrije trap en zijn zwabberbal vloog via de binnenkant van de paal langs Mignolet. Het was het eerste Premier League-doelpunt van de Braziliaan sinds april 2013. De openingstreffer was wel tegen de verhoudingen in, want Liverpool was sterker gestart. De enige serieuze kans voorafgaand het doelpunt was voor Wijnaldum. Doelman Thibaut Courtois mocht zich strekken na een uithaal van de Nederlander van aanzienlijke afstand.

Verder was de eerste helft vrij teleurstellend. Courtois en Mignolet hoefden zelden in actie te komen en het tempo zakte gaandeweg het eerste bedrijf in. Liverpool speelde de bal geduldig rond, op zoek naar een opening; the Reds hadden liefst 65 procent balbezit in de eerste 45 minuten, maar deden daar veel te weinig mee. Chelsea had ondanks de offensieve 3-4-3-formatie voortdurend genoeg mensen achterin om gevaar van Liverpool onschadelijk te maken. De georganiseerde defensie frustreerde de thuisploeg en zodoende nam Chelsea de voorsprong mee de rust in.

De tweede helft was op alle vlakken een stuk spectaculairder. Roberto Firmino kreeg na vier minuten een gigantische mogelijkheid: hij had na een flitsende counteraanval zeeën van ruimte voor keeper Courtois, maar raakte de bal volledig verkeerd en schoot huizenhoog over. Even daarna haalde Liverpool juist opgelucht adem, toen Victor Moses aan de overzijde de paal raakte. De Nigeriaan combineerde op de rechterflank met Costa, drong het zestienmetergebied binnen en probeerde Mignolet tevergeefs te verschalken in de korte hoek.

Vervolgens was Wijnaldum de verlosser van Anfield. James Milner kopte de bal vanaf links door en via Moses belandde het leer bij de Nederlander, die voor het doel van Courtois was opgedoken. Wijnaldum kon van dichtbij binnenknikken in de rechterhoek. Vervolgens waren er kansen aan weerszijden en de grootste was een kwartier voor tijd voor Costa. De aanvaller dook naar het gras na een overtreding van Dejan Lovren. Arbiter Mark Clattenburg kende een penalty toe; Mignolet gokte correct dat de Spanjaard laag in de linkerhoek zou mikken. Pedro mikte vlak voor tijd vanaf de rand van het zestienmetergebied maar net naast.

-
Verdiende een van beide ploegen meer?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties