Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool schrapt overbodige middenvelders van de loonlijst

Laatste update:

Liverpool meldt op de website van de club dat er met Stoke een akkoord is bereikt over een transfersom voor Adam, die er pas een jaar aan de Merseyside op heeft zitten. De 26-jarige Schot werd vorig jaar overgenomen van Blackpool, maar bij Liverpool kwam hij niet uit de verf. Brendan Rodgers haalde Joe Allen en Nuri Sahin als nieuwe middenvelders en daarom kon Adam vertrekken.

De voormalig aanvoerder van Blackpool wordt momenteel medisch gekeurd bij Stoke, waar hij aansluitend een meerjarig contract zal tekenen. Adam keert dus niet meer terug bij Liverpool: dat geldt niet voor de 23-jarige Spearing, die slechts verhuurd zal worden aan Bolton. De middenvelder uit de eigen opleiding speelde tot dusver dertig competitieduels voor Liverpool.

Charlie Adam was niet goed genoeg voor Liverpool

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties