Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool sluit jaar bij rentree van Thiago Alcántara teleurstellend af

Laatste update:

Het was Newcastle United dat in de openingsfase van de wedstrijd voor het grootste gevaar zorgde. Eerst was het Callum Wilson die aan de linkerkant van het zestienmetergebied zijn directe tegenstander afschudde en van dichtbij kon inschieten, maar Fabinho wist de poging met een uiterste krachtsinspanning tot een hoekschop te verwerken. Halverwege de eerste helft kwam ook Liverpool er voor het eerst gevaarlijk uit. Hoewel Trent Alexander-Arnold binnen de zestien genoeg ruimte kreeg om doelman Karl Darlow in de problemen te brengen, lukte het de rechtsback niet om vaart achter zijn volley te krijgen.

Tien minuten voor rust kreeg Mohamed Salah een reuzenkans om zijn ploeg op voorsprong te schieten. De competitietopscorer mocht een fraaie pass van achteruit aannemen in het strafschopgebied, maar oog in oog met Darlow verzuimde de Egyptenaar te scoren. Op slag van rust kwamen the Reds opnieuw in de buurt van het vijandige doel, DeAndre Yedlin voorkwam met een perfect getimede sliding echter dat Salah een opgelegde kans kreeg. Vervolgens was het opnieuw Darlow die zijn ploeg met een uitstekende redding op de been hield: de doelman tikte een harde kopbal van Firmino uit de benedenhoek.

Het tempo lag hoog in de tweede helft en tien minuten na rust mocht ook Sadio Mané een duit in het zakje doen, maar hij knikte de bal rakelings langs de paal. Halverwege de tweede helft kregen de bezoekers opnieuw een grote kopkans, ditmaal was het Firmino die, na mistasten van de keeper, zijn inzet niet op doel kreeg. In de slotfase moest ook Alisson Becker nog in actie komen toen Joelinton uit een voorzet gevaarlijk richting de verre hoek kopte, maar de Braziliaan had een uitstekende redding in huis. Ook de bezoekers mochten het nog zeker twee keer proberen, de aanvallers van Liverpool hadden het geluk echter niet aan hun zijde. Georginio Wijnaldum kwam twintig minuten voor tijd in het veld voor Curtis Jones, maar kon geen rol van betekenis spelen.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties