Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool speelt geweldig en maakt korte metten met arm Tottenham

Laatste update:

Tottenham Hotspur stapte na de 6-0 nederlaag tegen Manchester City over op een wat behoudendere tactiek, maar na het gelijkspel tegen Manchester United en zeges op Fulham en Sunderland had manager André Villas-Boas dat strijdplan weer aangepast. Het bleek koren op de molen van Liverpool, dat het onervaren centrum van de defensie van the Spurs (Michael Dawson samen met Étienne Capoue) helemaal tureluurs speelde.

Na ruim een kwartier werd de score geopend door de bezoekers en wie anders dan Luis Suárez moest het doen. Suárez, die de eerste vijf wedstrijden van het seizoen miste door een schorsing, had op die manier weer vaker gescoord dan Tottenham Hotspur in de Premier League (zestien om vijftien). Nog meer rampspoed voor the Spurs in de eerste helft. De traag ogende Dawson werd overlopen, keeper Hugo Lloris redde nog op de inzet van Suárez, maar hij capituleerde bij de poging van Jordan Henderson: 0-2.

Villas-Boas wachtte na rust niet lang met wisselen. De kwetsbare Kyle Naughton ging naar de kant en even later mocht ook Moussa Dembéle gaan douchen. Ezekiel Fryers en Andros Townsend kwamen het veld in; eerder was de geblesseerd geraakte Sandro al vervangen door Lews Holtby. Veel hielp het niet, want Liverpool bleef de bovenliggende partij. Mamadou Sakho kon en moest er 0-3 van maken, maar de verdediger raakte van dichtbij de paal.

Deed Tottenham Hotspur dan helemaal niets? De Londenaren kregen enkele kansen via Roberto Soldado, maar de spits die donderdag in de Europa League nog drie keer scoorde had zijn vizier niet op scherp. Dat Paulinho na een uur spelen een rode kaart kreeg, omdat hij zijn noppen in de ribbenkast van Suárez zette, hielp ook niet voor de thuisploeg. Met tien man was er geen kruid meer tegen gewassen. Met een prachtige volley tekende Jon Flanagan voor zijn eerste goal voor the Reds (0-3), Suárez maakte met een stiftje zijn tweede (0-4) en het slotakkoord was voor Raheem Sterling (0-5).

-

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
23
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
22
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties