Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool speelt zorgen van zich af; Eriksen blinkt uit bij Tottenham

Laatste update:

Bournemouth - Liverpool 1-3
Liverpool staat slechts elfde in de Premier League en werd uitgeschakeld in de Champions League en Rodgers kon zich dus geen misstap veroorloven. Het thuisteam van Eddie Howe kreeg echter de eerste grote mogelijkheid in het Goldsands Stadium, want Callum Wilson schoot in kansrijke positie naast. Liverpool leek wakker geschud en ging op jacht naar de openingstreffer en die viel na twintig minuten spelen: Sterling kopte van dichtbij raak, nadat Jordan Henderson de bal al koppend breed had gelegd na een mooie pass van Lazar Markovic. Laatstgenoemde verdubbelde even later de voorsprong voor Liverpool, door een afvallende bal beheerst in de hoek te plaatsen. Via Yann Kermorgant had Bournemouth voor rust nog tot 1-2 kunnen komen, maar de Fransman mikte over.

The Reds hoopten het karwei na rust snel definitief te klaren en gingen, onder aanvoering van de bedrijvige Markovic, op zoek naar de 0-3. Die viel na 51 minuten spelen: Sterling kapte een verdediger uit en schoot diagonaal en laag raak. Bournemouth leek rijp voor de slacht, maar deed plotseling wat terug. Doelman Brad Jones verkeek zich op een schot van voormalig Everton-speler Dan Gosling, van dichtbij, en daardoor gingen the Cherries stiekem geloven in een stunt. Doelpuntenmaker Gosling trof nog het aluminium, maar verder liet Liverpool de tegenstander niet komen en men kan zich nu in alle rust voorbereiden op de Premier League-thuiswedstrijd van komende zondag tegen Arsenal.

Tottenham Hotspur - Newcastle United 4-0
Dat Tottenham zou scoren stond op basis van de historie al wel vast, want sinds 1999 scoorden the Spurs altijd in een thuiswedstrijd in de Capital One Cup. Newcastle, dat in de Premier League juist prima op dreef is, toonde zich een gewillig slachtoffer op White Hart Lane. Op aangeven van Eriksen maakte Nabil Bentaleb na twintig minuten de 1-0, al mocht doelman Ben Alnwick zich die tegentreffer aanrekenen, want hij kon de voorzet van de Deen niet vasthouden. De thuisploeg was de bovenliggende partij, maar Moussa Sissoko was namens de bezoekers ook een aantal keer erg gevaarlijk. Na de pauze gooide het thuisteam van Mauricio Pochettino het duel echter gauw op slot: Nacer Chadli schoot de 2-0 tegen de touwen en Harry Kane maakte er na 65 minuten 3-0. Het talent, dat alweer zijn dertiende seizoenstreffer maakte, schoot van dichtbij diagonaal raak. Het slotakkoord was aan Roberto Soldado. De Spanjaard benutte een rebound, nadat een schot van Eriksen nog was gekeerd.

-
Denk jij dat Liverpool de Capital One Cup wint?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
57
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties