Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool-supporters richten pijlen na Champions League-loting op Ajacied

Laatste update:

In maart van dit jaar blikte Tadic in gesprek met de Servische omroep B92 terug op de jaargang 2018/19 met Ajax. De Amsterdammers werden in de halve finale van de Champions League geëlimineerd door Tottenham Hotspur, dat de finale vervolgens verloor van Liverpool. Volgens de aanvaller zou Ajax een eventuele finale tegen Liverpool wel gewonnen hebben. "Als Ajax had gekregen wat het verdiende tegen Tottenham, zouden we Liverpool verslagen hebben in de finale", zei Tadic vol overtuiging.

"We zouden niet zo slecht spelen als Tottenham en veel meer geïnspireerd zijn dan Liverpool. Het vertrouwen van de Ajax-spelers was zo krachtig dat Liverpool daar niet tegen opgewassen zou zijn, punt", voegde hij eraan toe. De uitspraak wordt opgerakeld door de Liverpool Echo. "Time to put your money where your mouth is...", schrijft de krant, oftewel: tijd om je woorden waar te maken. Bovendien tweeten meerdere supporters van Liverpool over de uitspraak van de Serviër.

"We kunnen eindelijk die grote mond van Tadic snoeren", luidt een van de tweets. "Was het niet Tadic die zei dat Ajax ons verslagen zou hebben als ze de finale hadden gehaald?" Andere twitteraars schrijven dingen als: "Ik kan niet wachten om Tadic wat nederigheid bij te brengen", "Tadic ging te ver toen hij zei dat Ajax Liverpool zou hebben afgemaakt. Geen woorden, maar daden" en "Hoi Tadic, je wens komt uit... wait to get an ass whooping.

Op een speciaal ingelaste persconferentie na de loting erkent trainer Erik ten Hag dat hij na de loting dacht dat Ajax - Liverpool in 2019 eigenlijk de finale had moeten zijn. "Dat is wel even door mijn hoofd gegaan, ja. Dat was eigenlijk mijn eerste gedachte", aldus de trainer, die de pijnlijke uitschakeling echter wel heeft verwerkt. "Ik ben er nu al lang overheen. Je kunt er niet mee bezig blijven. Het is schitterend om tegen Liverpool te spelen. Tegen de club, maar ook tegen dit team."

Meer nieuws

Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: 'Niet veel van waar'
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
12
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
11
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties