Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'

Laatste update:

Slot neemt het komende zomer over van Jürgen Klopp. Feyenoord ontvangt een bedrag van negen miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen voor de succestrainer, bevestigt Fabrizio Romano. Daar komt nog twee miljoen euro bij voor het gedeeltelijk overnemen van de staf van Slot. Sipke Hulshoff (assistent) en Ruben Peeters (head of performance) gaan mee naar Anfield.

Brands is het niet met Kraay junior eens. "Dat is nog steeds veel geld voor een trainer", zegt de directeur van PSV. "Er zijn natuurlijk in Engeland nog wel wat hogere bedragen betaald, maar van de andere kant: je weet ook dat de bedragen binnen Engeland altijd hoger zijn."

Feyenoord stelde zich aanvankelijk hard op tegen Liverpool, maar kon en wilde de droomovergang van Slot niet in de weg staan. "Ik denk ook dat er vooraf afspraken gemaakt zijn tussen Arne en Feyenoord die het mogelijk moesten maken om zo'n stap te maken", aldus Brands. "Er was geen clausule, maar er kan alsnog wel een afspraak liggen."

Kraay junior is niet overtuigd. "Ik vind het lachwekkend! Ik word er bijna verdrietig van dat Slot evenveel waard is als een hele middelmatige linksback van Ajax, Gastón Ávila. Arne Slot moet vijftig mensen aansturen."

Julian Nagelsmann geldt met een transfersom van 25 miljoen euro (in 2021 betaald door Bayern München aan RB Leipzig) als de duurste coach aller tijden. "Dat staat dus ook niet in verhouding met de duurste speler", beargumenteert Brands.

Milan van Dongen vindt het gek dat bedragen voor coaches zo laag zijn. "Omdat een trainer zoveel bepaalt bij een club", aldus de presentator.

"Dat is inderdaad wel gek", zegt Brands. "Het is eigenlijk pas iets van de laatste jaren dat er transfersommen voor trainers worden betaald. Vroeger was dat helemaal niet zo. André Villas-Boas was zo'n beetje de eerste." Chelsea betaalde in 2011 15,5 miljoen euro aan FC Porto voor de Portugees, die ook razendsnel weer ontslagen werd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Memphis Depay maakt rentree voor Atlético, dat dankzij beauty De Paul wint
0
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
8
Jordan Henderson valt op het veld woedend uit tegen Brian Brobbey
9
Uniek scenario om plek 3: AZ en FC Twente spelen mogelijk beslissingswedstrijd
15
Ajax maakt na duel met Almere City Speler en Talent van het Jaar bekend
5
Van 't Schip maakt verwijt aan Ajax: 'Er zat meer in dan plek 5, indien...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties