Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool verkoopt Suárez niet: 'Hij is erg belangrijk'

Laatste update:

De beleidsbepaler herhaalt daarmee wat hij vorige week ook al aangaf: dat Suárez gezien wordt als een speler die nog jarenlang het shirt van the Reds zou moeten dragen. Het bijtincident heeft dan ook geen invloed op de sportieve toekomst van de ex-Ajacied. "Totaal niet", vertelt Ayre maandag aan Sky Sports. "We moeten met Luis werken aan zijn discipline, maar hij is erg belangrijk voor de club."

"Hij is ook erg populair bij zijn ploeggenoten", vervolgt de algemeen directeur. "Zoals we al vaker gezegd hebben: Luis heeft afgelopen zomer een vierjarig contract getekend hier en we willen niets liever dan hem aan die verbintenis houden. Hij is een fantastische voetballer, onze topscorer en alles wat we zoeken in een spits, dus daar verandert niets aan. Maar trainer Brendan Rodgers zal wel met hem aan de slag moeten."

Eerder op de dag maakte Suárez via zijn eigen Twitter-account al duidelijk dat de clubleiding hem een boete heeft opgelegd. De hoogte daarvan is niet bekend, maar Suárez geeft aan dat hij de leiding heeft gevraagd het bedrag te doneren aan de Hillsborough Family Support Group. Zondag belde hij Ivanovic al om zijn persoonlijke excuses te maken. Ondertussen gaan er op social media veel parodieën rond op de beet.

-
Vind je deze beslissing van Liverpool verstandig?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
88
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties