Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool verlengt tot 2023 en stalt middenvelder in de Bundesliga

Laatste update:

De 22-jarige middenvelder werd al weken in verband gebracht met een vertrek bij Liverpool, aangezien manager Jürgen Klopp weinig speeltijd zou gunnen aan de Serviër. Crystal Palace, Cardiff City, Middlesbrough, Torino, CSKA Moskou en Olympique Lyon hadden naar verluidt interesse in Grujic, maar Hertha heeft uiteindelijk een deal met Liverpool beklonken.

Grujic mocht vorig seizoen slechts zes keer opdraven in de hoofdmacht van Liverpool bij een officiële wedstrijd, met 109 minuten tot gevolg. In totaal had de middenvelder veertien wedstrijden voor the Reds achter de rug. Afgelopen januari werd besloten hem voor een halfjaar te stallen bij Cardiff City, dat promotie naar de Premier League wist af te dwingen.

Verwacht jij dat Marko Grujic ooit een basisspeler wordt bij Liverpool?

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
1
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
10
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties