Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool verslaat Tottenham en boekt eerste competitiezege van 2017

Laatste update:

Liverpool ging met een zeer verdiende voorsprong van de 2-0 de rust in. Tottenham speelde waarschijnlijk de slechtste eerste helft van het seizoen. In 138 seconden tijd, tussen de zestiende en achttiende minuut, kreeg het team van Mauricio Pochettino twee tegengoals om de oren. Na een heerlijke pass van Georginio Wijnaldum kon Mané op Hugo Lloris afgaan en koeltjes voor de 1-0 zorgen.

Het scorebord op Anfield kwam snel voor een tweede keer in beweging. Adam Lallana en James Milner kregen de bal niet langs Lloris, die echter niet kon voorkomen dat Mané zijn tweede van de avond maakte. Liverpool wilde meer en had pech dat Lloris luttele minuten later niet wilde meewerken aan een hattrick voor Mané. Tottenham kwam zelf niet verder dan een inzet van Heung-Min Son op de benen van Simon Mignolet, die in het restant van het eerste bedrijf totaal niet op de proef werd gesteld.

De fans van Tottenham hoopten dat hun team na rust beter voor de dag zou komen, maar niets was minder waar. De Londenaren lieten niets zien en vormden totaal geen bedreiging voor Mignolet, die zodoende alleen voor rust één keer in actie hoefde te komen. Liverpool nam tegelijkertijd genoegen met de stand van zaken. Een kopbal van Joel Matip was het enige wapenfeit na rust. Vincent Janssen nam negen minuten voor tijd de plaats van Son in, maar ook hij slaagde er niet in om voor minimaal een aansluitingstreffer te zorgen. Het is voor the Spurs pas de derde competitienederlaag van het seizoen.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties