Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool verzuimt aan klantenbinding te doen: Ferdinand vreest afgeketste deal

Laatste update:

Van Dijk is sinds zijn komst van Southampton in 2018 niet meer weg te denken uit de achterhoede van Liverpool. De sterkhouder werd afgelopen week echter ontmaskerd tijdens de 2-5 nederlaag in eigen huis tegen Real Madrid en zag de eliminatie woensdagavond voltooid worden in Estadio Santiago Bernabéu (1-0). Afgelopen weekend maakte Van Dijk ook al geen daverende indruk op bezoek bij Bournemouth (1-0).

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Er zijn fasen in je carrière waarin dingen niet volgens plan verlopen", concludeert Ferdinand bij BT Sport. "Maar als je kijkt naar geweldige centrumverdedigers als Vidic, Kompany, Campbell, Terry en Jaap Stam... Die jongens kenden geen slechte seizoenen of een vormdip van acht of negen wedstrijden. Soms ben je zo goed als het team om je heen. Van Dijk heeft het team niet laten presteren op de manier die bij zijn speelstijl past."

Owen is het eens met die conclusie en wees erop hoe de wisselvalligheid bij Liverpool het spel van Van Dijk heeft blootgelegd. "Als Liverpool goed speelt, heeft hij niet veel te doen. Dan veroveren ze de bal op de helft van de tegenstander. Het probleem is alleen dat het niet loopt. Als het team niet functioneert wordt het een stuk lastiger. Hij wordt vaak blootgesteld aan de één-tegen-één. Als Liverpool goed speelt merk je hem niet eens op en dweilt hij alles op."

Volgens Ferdinand heeft Liverpool niet aan klantenbinding gedaan en kunnen ze de komst van Bellingham voorlopig uit het hoofd zetten. "Als Liverpool Bellingham haalt, zullen Stevie Gerrard en jullie (Michael Owen en Peter Crouch, red.) het kanaal overgezwommen zijn om hem te halen. Ik denk dat als hij dit vanavond heeft gezien, hij gedacht moet hebben: als Real Madrid en Liverpool voor mij in de race zijn, is er maar één plaats om naartoe te gaan!''

Champions League
Real Madrid
1 - 0
Liverpool

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties