Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'

Laatste update:

"Die laatste speelronde is net een poppenkast", begint Perez zijn betoog. "Al die verplichte wissels, al die mensen die in het zonnetje gezet moeten worden en al die kinderen die overal bij moeten zijn."

"Ik vind het echt opvallend dat kinderen overal bij moeten zijn", gaat de Deen vervolgens verder. "Bij Bram van Polen gingen ze zelfs zijn wissel aankondigen. Bij Feyenoord leek het wel een kindercrèche. Ik vind dat wel opvallend."

"Ik vraag me echt af wie je er plezier mee doet om een baby van een paar maanden oud het veld mee op te nemen. Het gaat toch om de sportman?", vraagt de analist zich hardop af.

Perez houdt het daar niet bij. "Ik weet dat het in de mode is dat de kinderen en vrouw overal bij moeten zijn, maar het gaat voor mij om de sportman."

Marciano Vink is het oneens met Perez. "Het is één keer per jaar. Normaal gesproken ziet het publiek alleen de voetballer en hiermee laten ze zien ook gewoon een familieman te zijn."

Perez kan echter niks met de mening van Vink. "Het is niet één keer per jaar. En bovendien, als je iets viert dan doe je dat met elkaar en wil je niet de hele tijd je kinderen in de gaten hoeven houden. Ik hou van voetbal an sich en niet van die poespas. Dit is ook de reden dat we zo veel prinsjes en prinsesjes hebben in de maatschappij."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
29
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
6
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties