Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool wacht na vredesbesprekingen op U-bocht omtrent Van Dijk'

Laatste update:

De relatie tussen beide clubs liep een deuk op, doordat Liverpool zonder toestemming van Southampton contact zocht met Van Dijk. Eerder deze maand publiceerde de topclub een statement om excuses aan te bieden en de interesse formeel te beëindigen. Daardoor hebben Southampton en Liverpool inmiddels een betere werkrelatie en dat wordt op Anfield te waardevol geacht om te riskeren met een nieuwe poging voor Van Dijk.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Sinds het uitbrengen van het statement staan de clubs 'op het hoogste niveau' met elkaar in contact en de vredesbesprekingen hebben effect gesorteerd. De afgelopen drie jaar nam Liverpool spelers als Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Dejan Lovren en Rickie Lambert over van the Saints. Er is Liverpool dus veel aan gelegen om Southampton niet andermaal in het harnas te jagen, om toekomstige transfers niet onmogelijk te maken.

Van Dijk traint individueel bij Southampton en hoopt dat zijn club toestemming verleent aan een overstap naar Liverpool. Deze week reist de Nederlander niet met de rest van de selectie af naar Frankrijk voor een trainingskamp. Eigenaar Katharina Liebherr, voorzitter Ralph Krueger, algemeen directeur Les Reed en directeur Ross Wilson staan echter vierkant achter trainer Mauricio Pellegrino, die hoopt op een scenario waarin Van Dijk deze zomer bij Southampton blijft.

Denk je dat Virgil van Dijk nog gaat transfereren?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties