Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool weigert reactie op massale berichtenstroom in dinsdagedities

Laatste update:

Diverse Engelse kranten schrijven dinsdag dat Liverpool en Henderson het inmiddels eens zijn geworden over een nieuw contract voor vijf seizoenen. De 24-jarige middenvelder annex vice-aanvoerder beschikt op dit moment over een contract tot medio 2016. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de Engels international naar verluidt 135.000 euro per week verdienen. Het ligt voor de hand dat Henderson vanaf komend seizoen de nieuwe aanvoerder zal worden. Tijdens de absentie van Steven Gerrard droeg hij de aanvoerdersband al om de arm.

De kranten in Engeland schrijven ook dat mogelijk tien spelers van Liverpool komend seizoen voor een andere club zullen spelen. Steven Gerrard gaat bij Los Angeles Galaxy aan de slag, terwijl Glen Johnson een aflopend contract heeft. Dat geldt ook voor Kolo Touré, die nog niet besloten heeft of hij ingaat op een nieuw contractvoorstel van Liverpool. De toekomst van Martin Srktel, die wordt begeerd door VfL Wolfsburg, is ook onduidelijk. Liverpool zal naar aanbiedingen voor de teleurstellende Mario Balotelli luisteren en zal waarschijnlijk ook de namen van Javi Manquillo, Fabio Borini en Rickie Lambert van de loonlijst halen. De club is bovendien op zoek naar een goede concurrent voor Simon Mignolet. Dat zal waarschijnlijk betekenen dat Brad Jones het keepersgilde van Liverpool zal verlaten.

Liverpool zit achter de schermen ook nog met de contractsituatie van Raheem Sterling in de maag. De jonge aanvaller weigert bij te tekenen en weet dat onder meer Manchester City interesse heeft. Nu zou ook Juventus meer dan gemiddelde belangstelling hebben, zo verzekeren de media in Engeland dinsdag. De club uit Turijn wil de twintigjarige Engels international voor, naar verluidt, 65 miljoen euro naar Italië halen zodra de miljoenenverkoop van Paul Pogba is afgerond.

Denk jij dat Raheem Sterling een nieuw contract met Liverpool gaat ondertekenen?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
12
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
42
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties