Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool wil Klopp meer opties geven met 'man van 80 miljoen''

Laatste update:

L'Équipe weet donderdag namelijk te melden dat the Reds bereid zijn om aan de vraagprijs van Lille te voldoen. De Fransen, die volgend seizoen Champions League-voetbal spelen, wensen maar liefst tachtig miljoen euro te incasseren voor hun sterspeler. Dat bedrag kan door middel van een aantal bonussen bovendien nog verder oplopen. Die dikke tachtig miljoen lijkt echter geen onoverkomelijk probleem te vormen voor Liverpool, dat trainer Jürgen Klopp graag een extra optie in de aanval willen geven.

De Champions League-winnaar leunt voorin zwaar op het trio Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah en de komst van Pépé zou de druk wat van deze drie af kunnen halen. De elfvoudig international van Ivoorkust speelt meestal als rechtsbuiten, waardoor Salah eventueel naar de spitspositie op zou kunnen schuiven. Firmino zou in dat geval ook als aanvallende middenvelder kunnen spelen, terwijl er sowieso meer gerouleerd kan worden voorin.

Liverpool heeft de slag om Pépé echter niet zomaar gewonnen. Met Bayern München en Paris Saint-Germain als meest voorname rivalen, en verdere interesse van Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur, is de concurrentie voor de aanvaller fors. Pépé geeft bovendien mogelijk de voorkeur aan een overstap naar een club waar hij een gegarandeerde basisplaats heeft, wat op Anfield waarschijnlijk niet meteen het geval zal zijn.

Zou jij Nicolas Pépé een goede aanwinst vinden voor Liverpool?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties