Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool wil tientallen miljoenen uittrekken om vierde Nederlander te halen'

Laatste update:

Summerville is bezig aan een uitstekend seizoen bij Leeds. In de eerste 24 officiële wedstrijden was hij goed voor 12 doelpunten en 6 assists. Door zijn prestaties lijkt het onwaarschijnlijk dat the Peacocks tijdens de winterse transferperiode meewerken aan een transfer, waardoor Liverpool zou inzetten op een zomertransfer.

Summerville maakte vorig seizoen het winnende doelpunt namens Leeds tijdens een memorabele zege op Anfield.

Op Elland Road ligt Summerville nog tot medio 2026 vast. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op zo'n 18 miljoen euro, maar in Engeland verwacht men dat Leeds hoger inzet. Een eerdere ontsnappingsclausule (24 miljoen euro) in het contract van Summerville is niet meer geldig, waardoor de nummer vier van de Championship inmiddels inzet op zo'n 35 miljoen euro.

Eerder werd Summerville nog gelinkt aan clubs als Aston Villa en Newcastle United, maar nu zou hij dus ook bij de koploper van de Premier League aan de slag kunnen. Summerville, die nog niet in beeld was bij Oranje, speelde tot dusver 64 officiële wedstrijden voor Leeds. Daarin was hij goed voor zestien doelpunten en acht assists.

Zijn meest bijzondere optreden namens de volksclub dateert van vorig seizoen, toen Summerville uitgerekend op Anfield tegen Liverpool (1-2) de winnende treffer verzorgde. Inmiddels is de Nederlandse jeugdinternational uitgegroeid tot de absolute sterspeler van Leeds.

Feyenoord
De geruchten rondom Summerville zijn een hard gelag voor Feyenoord, daar de club het jeugdproduct in 2019 slechts voor 1,5 miljoen euro verkocht aan Leeds. De Stadionclub probeerde het contract van de buitenspeler lange tijd te verlengen, maar kreeg uiteindelijk nul op het rekest. Daardoor was een vertrek voor beide partijen de beste oplossing.

Afgelopen zomer werd Summerville nog hevig gelinkt aan een terugkeer naar De Kuip, maar een daadwerkelijke transfer vond uiteindelijk niet plaats. Nu lonkt een prachtige zomerse overstap naar het hoogste niveau van Engeland, waarop hij zich mogelijk gaat voegen bij landgenoten Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch.

Is Crysencio Summerville goed genoeg voor Liverpool?

Meer nieuws

Ron Jans heeft gratis trainersadvies voor Ajax: 'Inhoudelijk ontzettend sterk'
2
De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
29
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
30
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
19
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
11
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties