Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC herstelt zich van achterstand en wint mede dankzij beauty Chery in Almere

Laatste update:

Almere-trainer Alex Pastoor kon niet beschikken over Yoann Cathline (geschorst) en Peer Koopmeiners (geschorst). Álvaro Peña was de vervanger van Koopmeiners, terwijl Van La Parra mocht opdraven voor Cathline. Bij NEC ontbraken de geblesseerden Rober González en Rijk Janse. Trainer Rogier Meijer stelde zijn sterkst mogelijke elftal op.

Almere had zijn gewenste start te pakken, toen Van La Parra de bal in de verre hoek krulde. Halverwege de eerste helft volgde er een flink opstootje. Bij een onschuldig duel werkte Calvin Verdonk weg richting de zijlijn en schoot hij tegen een staflid aan. Na een kort gesprek tussen Pastoor en Verdonk gingen spelers en stafleden zich met het voorval bemoeien en liepen de gemoederen hoog op. Uiteindelijk liep het met een sisser af.

Vlak na dat moment zette Sano een aanval op aan de linkerkant. Ogawa gaf mee aan Sontje Hansen, die Sherel Floranus wist uit te kappen, maar vervolgens niet verder kwam. Doelman Nordin Bakker dacht de bal te kunnen oprapen, maar kwam bedrogen uit. De afvallende bal kwam terecht bij Chery, die de bal panklaar op het hoofd van Sano legde: 1-1.

NEC had na een schitterende actie van Youri Baas op 1-2 moeten komen. De linkspoot snelde de zestien in en hield bewust even in, waardoor hij Bakker simpel kon omspelen. Baas legde prima terug op Chery, die eerst aannam en daarmee Floranus de gelegenheid gaf om op de doellijn op spectaculaire wijze te redden.

Op slag van rust, in de tweede minuut van de blessuretijd, was het alsnog raak voor de Nijmegenaren. Chery schilderde een vrije trap op het hoofd van Proper, die in alle vrijheid mocht binnenknikken in de korte hoek: 1-2.

In de fase na rust kwam Almere zeer dicht bij de gelijkmaker via Kornelius Hansen. De Noorse spits zag zijn inzet echter via de onderkant van de lat uit de doelmond schieten. Na ruim een uur verdubbelde NEC de marge. Na een uiterst fraaie aanname van Chery schoot de aanvallende middenvelder tegen een verdediger aan, waarna de bal perfect voor de voeten van Ogawa viel: 1-3.

Almere ging op jacht naar de aansluitingstreffer, wat NEC de nodige ruimtes opleverde. Ogawa gaf uitstekend mee aan invaller Sylla Sow, die op zijn beurt breed legde op Chery. De creatieveling schoot de bal prachtig in de kruising: 1-4. Almere eindigt het seizoen met een fraaie dertiende plaats.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

José Mourinho voor duizenden fans gepresenteerd als nieuwe trainer Fenerbahçe
2
Nieuwe club Dortmund-legende Reus lijkt bekend: onderhandelingen gaande
2
Excelsior kan net niet voor wonder zorgen en staat Eredivisie-plek af aan NAC
89
Mikautadze en FC Metz degraderen uit de Ligue 1 na late treffer Saint-Étienne
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Frenkie de Jong over kritiek Gullit: 'Heeft Kroos zoveel goals en assists dan?'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties