Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wil 'wonderful talent' langer vastleggen na interesse Real Madrid

Laatste update:

Sterling zou bij Real Madrid al enige tijd in een schaduwteam staan. Een transfer is deze zomer niet aan de orde, maar de media in Spanje sluiten niet uit dat los Merengues zich over een of twee jaar alsnog op Anfield zullen melden. Sterling staat nog drie seizoenen bij the Reds op de loonlijst en toucheert elke zeven dagen een bedrag van circa 35.000 euro.

"Die jongen wordt alleen maar beter", erkent manager Brendan Rodgers. "Hij zit ver boven het niveau uit zijn beginperiode bij deze club. In belangrijke wedstrijden heeft hij laten zien wat hij in huis heeft. Het is a wonderful talent. Sterling kwam in 2010 voor slechts driekwart miljoen euro over van Queens Park Rangers, dat echter dik zes miljoen euro ontvangt als Sterling een bepaald aantal duels in de hoofdmacht van Liverpool speelt.

Denk jij dat Raheem Sterling ooit voor een club als Real Madrid uitkomt?

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
3
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties