Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool wint ongelooflijk spektakelstuk bij Norwich

Laatste update:

Het duel boeide, zoals de eindstand al verraadt, van begin tot eind. Norwich begon beter en kreeg de eerste gevaarlijke momenten, al werd Simon Mignolet in de beginfase nog niet getest. Liverpool hield met moeite stand en kwam na ruim een kwartier spelen bij de eerste mogelijkheid die het zelf kreeg op voorsprong: Roberto Firmino ontsnapte aan buitenspel en werd gevonden door James Milner, die de Braziliaan de 0-1 binnen zag tikken. Milner zelf ging even later alleen op het vijandelijke doel af voor de 0-2, maar de middenvelder werd ingehaald door zijn tegenstander en van het scoren af gehouden.

Door deze misser kon Norwich het voor elkaar krijgen om met een voorsprong te gaan rusten. Na een klein halfuurtje maakte Dieumerci Mbokani op kunstige wijze de gelijkmaker: Liverpool kreeg de bal niet weg bij een hoekschop, waarna Mbokani het leder voor zijn voeten kreeg en wist te scoren met een hakje. Opnieuw een tegendoelpunt uit een corner dus voor Liverpool, dat dit seizoen al acht tegentreffers kreeg uit hoekschoppen, het hoogste aantal van alle Premier League-ploegen. Kort voor rust ramde debutant Steven Naismith, deze week door Norwich overgenomen van Liverpools stadsgenoot Everton, uit een moeilijke hoek de 2-1 binnen.

Liverpool moest in de tweede helft in de achtervolging, maar leek een droevige middag tegemoet te gaan toen Alberto Moreno kort na rust een strafschop veroorzaakte met een overtreding op Naismith. Wes Hoolahan schoot vanaf elf meter hard binnen en vergrootte de voorsprong van Norwich, maar de thuisploeg wist deze marge niet lang te behouden. Liverpool kwam razendsnel na de 3-1 terug in de wedstrijd, via de aansluitingstreffer van aanvoerder Jordan Henderson. Firmino was bij deze goal de aangever en de Braziliaan maakte zelf de gelijkmaker, toen hij werd gevonden door Lallana en zijn tweede van de middag maakte.

De supporters van Norwich begrepen niet wat er allemaal gebeurde, maar het leed werd nog erger, toen Russell Martin een kwartier voor tijd de bal terug op zijn doelman wilde spelen. De verdediger had Milner blijkbaar over het hoofd gezien en de middenvelder kon daardoor de zevende treffer van de wedstrijd maken: 3-4. Norwich had nog wel wat tijd om terug te komen, maar Liverpool hield tot de blessuretijd stand. Toen Bassong toch nog de 4-4 binnen wist te rammen leken de punten te worden gedeeld, maar in de meest bizarre wedstrijd van dit seizoen in de Premier League kwam Liverpool dankzij een knappe volley van Lallana toch nog als winnaar uit de strijd.

Jürgen Klopp werd na de 4-5 van Adam Lallana bij Norwich City weer he-le-maal gek! Zijn bril overleefde dit feestje overigens niet! WAT EEN PASSIE!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 23 januari 2016

-
Liverpool is de verdiende winnaar

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
50
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties