Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool zet Haaland weer op lijstje; deal met Bayern lijkt onwaarschijnlijk'

Laatste update:

Jan Age Fjörtoft, oud-speler van onder meer Middlesbrough en Eintracht Frankfurt, praat met de Liverpool-blog Empire of the Kop over de ontwikkelingen op de transfermarkt. "Ik denk dat Liverpool met speciale interesse naar Dortmund kijkt", aldus de Noorse sportjournalist, die de Premier League en Bundesliga op de voet volgt. Om er gelijk namen aan toe te voegen: "De Amerikaan Gio Reyna en natuurlijk Erling Braut Haaland." Laatstgenoemde werd in de winterstop van afgelopen seizoen ook al gelinkt aan the Reds.. Het is echter maar de vraag of Liverpool daadwerkelijk toeslaat in Duitsland. "Het lijkt erop dat Klopp eerst spelers moet verkopen voordat hij spelers kan aantrekken."

Fjörtoft schuift nog een naam naar voren. "Dan is er ook nog Alphonso Davies bij Bayern München, maar die is momenteel onhaalbaar voor Liverpool." De linksback beleefde een topseizoen bij der Rekordmeister, met het veroveren van de Champions League als absoluut hoogtepunt. De transferwaarde van de verdediger, met een contract tot 2025 bij Bayern, wordt door Transfermarkt geschat op zestig miljoen euro.

Haaland beschikt bij Dortmund over een ontsnappingsclausule van 75 miljoen euro, die op zijn vroegst in 2022 geactiveerd kan worden. Michael Zorc, technisch directeur van BVB liet enkele maanden geleden weten dat er grootse plannen zijn met Reyna. Het lijkt derhalve onwaarschijnlijk dat de aanvallende middenvelder op korte termijn van club wisselt. Hij kan na zijn achttiende verjaardag in november een tweejarig profcontract tekenen in Dortmund.

Is Giovanni Reyna goed genoeg voor Liverpool?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties