Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool zet ijzersterke serie voort met zege op Man City

Laatste update:

Liverpool werd donderdag weliswaar uit de Europa League gezet door Besiktas, maar in de Premier League draait het team van manager Brendan Rodgers als een tierelier. Rodgers zat niet lang geleden nog op de wip, maar voorafgaand aan de kraker met Manchester City was de ploeg alweer tien competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Ook de historie tegen de blauwhemden uit de Eastlands was in het voordeel van Liverpool: de laatste zeventien keer dat Manchester City op bezoek kwam op Anfield won het slechts een keer, twaalf jaar geleden.

Beide partijen maakten er hoe dan ook een heerlijke eerste helft van op Anfield; het spel golfde op en neer en het was slechts wachten op doelpunten. De thuisploeg dacht binnen tien minuten al op voorsprong te komen, ware het niet dat Adam Lallana de bal van dichtbij uit buitenspelpositie binnenwerkte. Niet veel later kon het publiek op Anfield alsnog op de banken. Na een rappe aanval kwam Jordan Henderson in balbezit en de aanvoerder van the Reds rondde het werkelijk fantastisch af. Henderson trok naar binnen en schilderde de bal op fabelachtige wijze in de bovenhoek. Net als in het Champions League-duel met Barcelona ging Vincent Kompany in de fout bij Manchester City.

De bezoekers waren allerminst lamgeslagen door de tegenslag. Het speel bleef op en neer golven en niet lang nadat Sergio Agüero de paal had geraakt was Edin Dzeko wel trefzeker. De Bosniër startte op tijd, profiteerde van een heerlijk balletje van Agüero en verschalkte keeper Simon Mignolet voor de 1-1. Voor Dzeko was het zijn vijftigste doelpunt ooit in de Premier League.

Het werd er na de onderbreking zeker niet beter op, maar spannend was het wel degelijk. Grote kansen vielen er niet te noteren, maar een kwartier voor tijd ontplofte The Kop bij een machtig schot van Philippe Coutinho. De Braziliaan krulde de bal nog mooier dan Henderson eerder deed in de bovenhoek voor de 2-1. Manchester City probeerde het nog wel, onder meer door het inbrengen van Wilfried Bony, maar het ijzersterk spelende Liverpool gaf het niet meer weg.

-
Chelsea wordt kampioen

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties