Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool zet koppositie op het spel na dure nederlaag in heksenketel

Laatste update:

Rode Ster had voor eigen publiek wat goed te maken, nadat het twee weken geleden op Anfield met 4-0 verloor van Liverpool. Toch was de eerste grote kans van de wedstrijd voor de bezoekers uit Engeland: Daniel Sturridge had de bal na ruim een kwartier voetballen vrij voor het inschieten na voorbereidend werd van Sadio Mané en Andrew Robertson, maar de poging van de spits vloog uiteindelijk ruim over het doel van Milan Borjan. De thuisploeg kwam zo met de schrik vrij en nam halverwege de eerste helft zelfs verrassend de leiding.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Marko Marin bracht de bal uit een hoekschop in de doelmond van Liverpool, waarna Milan Pavkov overtuigend raak kopte. Luttele minuten later nam hij ook de 2-0 voor zijn rekening: Pavkov hield Georginio Wijnaldum eenvoudig van de bal af en schoot het leder vervolgens van grote afstand schitterend voorbij Alisson Becker. De Serviërs plooiden in het laatste kwartier van het eerste bedrijf terug op eigen helft. Adam Lallana was namens Liverpool nog dicht bij een doelpunt, maar hij kon zijn kopbal onvoldoende richting meegeven.

Roberto Firmino begon bij Liverpool op de bank, maar direct na de onderbreking werd de Braziliaan toch binnen de lijnen gebracht als vervanger van Sturridge. Aanvalscompagnon Mané had al vroeg in de tweede helft voor de aansluitingstreffer kunnen zorgen, maar zijn schot werd vlak voor de doellijn gesmoord door een verdediger van Rode Ster. Kort erna belandde een van richting veranderde voorzet van Robertson bovenop de lat. Liverpool leek Rode Ster in de touwen te hebben, maar de formatie van Klopp wist het overwicht niet uit te drukken in een doelpunt.

Twintig minuten voor tijd was Mohamed Salah in korte tijd tweemaal gevaarlijk. De Egyptenaar schoot eerst van afstand op de vuisten van Borjan en teisterde niet veel later uit een hoekschop de buitenkant van de paal. Klopp probeerde een kwartier voor tijd met het inbrengen van Divock Origi nog voor een ommekeer te zorgen, maar Rode Ster hield uiteindelijk stand in een heuse heksenketel en mag zodoende dromen van overwintering in de Champions League. De Serviërs gaan over drie weken op bezoek bij Napoli en sluiten de groepsfase in december af met een thuiswedstrijd tegen PSG. Liverpool wacht nog een uitduel bij PSG en een thuiswedstrijd tegen Napoli.

-
Denk jij dat Liverpool overwintert in de Champions League?

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
17
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties