Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool ziet basiskracht nu al wegvallen voor wedstrijd tegen Ajax

Laatste update:

Alexander-Arnold moest zich in de uitwedstrijd tegen Manchester City na 63 minuten spelen laten vervangen door James Milner. Met een van pijn vertrokken gezicht zocht de vleugelverdediger de dug-out van het Etihad Stadium op en manager Jürgen Klopp liet na afloop weten dat hij voorlopig geen beroep zou kunnen doen op de Engels international. "Hij zal niet kunnen spelen voor Engeland. We zullen maandag zien, na de scan", zo liet Klopp optekenen.

Vanwege de kuitblessure meldde Alexander-Arnold zich al af bij het Engelse nationale team, dat het deze interlandperiode opneemt tegen België en IJsland in de Nations League. Uit de door Klopp aangekondigde scan is klaarblijkelijk verder gebleken dat Alexander-Arnold de komende vier weken zal ontbreken bij Liverpool.

Het betekent dat Alexander-Arnold in ieder geval ontbreekt in de wedstrijden tegen Leicester City (21 november), Atalanta (25 november), Brighton & Hove Albion (28 november) en Ajax (1 december). Voor Klopp is de afwezigheid van de vleugelverdediger een behoorlijke aderlating, want hij is de tweede pion in zijn defensie die nu voorlopig afwezig is. Virgil van Dijk staat met een zware knieblessure maanden aan de kant.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties