Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Locadia: 'Als ik dan toch een ding over zou mogen doen, is het dat wel'

Laatste update:

Locadia kwam vorig seizoen 26 keer in actie in de Premier League, maar had voornamelijk een rol als invaller. Op nog zo'n wisselvallig seizoen zat hij niet te wachten en dus was een tijdelijk vertrek zijn beste optie. Het leidde tot een telefoontje van Schreuder. "Hij kende mijn situatie bij Brighton, waar ik ups en downs had en nooit een lange serie duels achter elkaar speelde", legt Locadia uit in het Algemeen Dagblad. "Dat heb ik nodig om het beste uit mezelf te kunnen halen, zoals dat bij PSV lukte. Het gesprek was prettig. De trainer raakte me, omdat hij zich heel goed in mijn situatie had verdiept en me ook kon overtuigen dat ik met mijn kwaliteiten bij de ploeg zou passen."

Terugdenkend aan zijn tijd bij PSV schieten de landstitels door zijn hoofd, maar ook de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid op 15 maart 2016. Op weg naar de kwartfinales mikte Locadia met zijn schot op de paal, waarna de ploeg van trainer Diego Simeone de volgende ronde haalde via strafschoppen. "Als ik dan toch een ding over zou mogen doen, is het dat wel", reageert Locadia. "Wat zou er gebeurd zijn als die bal erin was gevlogen? We hadden toen een ploeg om heel ver te komen. Het was domme pech voor ons, al was het onverwachte kampioenschap van dat jaar wel een pleister op de wond."

Locadia was als speler van PSV regelmatig in beeld bij het Nederlands elftal. Door blessureleed moest hij zich ooit afmelden, en toen hij wel bij de selectie zat werd de wedstrijd tegen Duitsland afgelast wegens terreurdreiging. Hij wacht derhalve nog altijd op zijn debuut in Oranje. "Ik zat er een tijdje mee, maar ben nog altijd jong genoeg om het wel te kunnen afdwingen. De ambitie heb ik absoluut. Waarom niet? Als ik hier veel speel en vaker ga scoren, ga ik ervan uit dat ik gewoon weer in beeld kan komen. De Bundesliga is net als de Premier League een veel sterkere competitie dan de Eredivisie en het is aan mij om mijn kansen te pakken."

Verwacht jij dat Jürgen Locadia ooit zijn debuut maakt in het Nederlands elftal?

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
3
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
4
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
57
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
52
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties