Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Locadia hoefde niet per se te vertrekken: 'Maar de Premier League, kom op!'

Laatste update:

"Ik had het ook prima gevonden om het seizoen af te maken, want we waren goed bezig. En ik zelf ook. Maar de Premier League, kom op! Ik heb er echt heel veel zin in", stelt de aanvaller. Hij beaamt dat Brighton & Hove Albion een behoorlijk bedrag op tafel gelegd heeft. "Ik bepaal de prijs niet, hè. Je weet van tevoren nooit of dit het juiste moment is, maar ik denk dat de Premier League bij mij als speler past. Ik kijk hier mijn ogen uit."

The Seagulls waren afgelopen zomer al nadrukkelijk geïnteresseerd in Locadia, maar trainer Phillip Cocu wilde hem toen nog niet laten gaan. "Er spreekt veel vertrouwen uit dat ze nu alweer terugkwamen, ondanks mijn hamstringblessure. Ik denk ook dat dit de juiste stap voor mij is. Dit is een club waar ik normaal gesproken veel minuten kan maken, waar ik kan wennen aan een topcompetitie en me kan ontwikkelen als voetballer", aldus Locadia. Hij was afgelopen weekeinde in Engeland en zag zijn nieuwe team met 0-4 verliezen van Chelsea.

Locadia hoopt binnen een paar weken zijn debuut te kunnen maken bij Brighton & Hove Albion. Hij sprak afgelopen weekeinde met manager Chris Hughton en de clubleiding. "Ze weten dat ik op meerdere posities uit de voeten kan", zegt de aanvaller, die zich richt op de positie van tweede spits. "Ik denk dat ik met mijn acties, schoten en voetballende vermogen iets toe kan voegen aan dit team. Maar als je dan zo'n Hazard ziet lopen bij Chelsea denk je pas: dit is echt abnormaal goed."

Denk jij dat Jürgen Locadia zal slagen in de Premier League?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties