Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Locadia 'loopt minuten mis': 'Het is ook wat moeilijker voor hem'

Laatste update:

"We zijn erg blij met wat we van hem hebben gezien", aldus Hughton over Locadia, die tot dusver slechts twee keer in de basis begon bij een competitiewedstrijd. "Het is ook wat moeilijker voor hem als centrumspits. Hij is een veelzijdige speler en speelde bij PSV meerdere keren in een 4-3-3-systeem. Maar wij zien hem vooral als centrumspits", stelt de Ierse oefenmeester.

"We hebben met Glenn Murray, die natuurlijk het goed doet met zijn doelpunten, en Leo Ulloa, die wordt gehuurd van Leicester City, twee spelers die erg gewend zijn aan het spelen in de Premier League. Zij waren ook gewend om als nummer negen te spelen. Maar al met al zijn we tevreden over Locadia, hij loopt minuten mis simpelweg vanwege de kracht van de andere twee. Maar hij is goed gesetteld en ik verwacht dat er veel moois gaat komen voor hem."

Verwacht jij dat Jürgen Locadia alsnog gaat slagen bij Brighton & Hove Albion?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
4
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
45
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties