Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Locadia na drie goals bij competitiedebuut: 'Dit voelt als een droom'

Laatste update:

PSV wilde de aanvaller niet met de pers laten praten, maar De Telegraaf kon Locadia toch even spreken. "Ik begon ongelukkig aan de wedstrijd, maar na mijn eerste doelpunt was ik bevrijd", zei de doelpuntenmaker. "Ik ben een echte spits, ik moet er staan om de ballen af te maken. Of dat killersinstinct is? Ja, zo kan je dat wel noemen."

Trainer Dick Advocaat was vol lof over het trefzekere talent, die midweeks ook al scoorde in het bekerduel met Achilles'29. "Hij heeft laten zien dat hij een echte spits is", zei Advocaat. "Hij weet waar hij moet lopen en loert op zijn kansjes. Voor hem was dit heel leuk. En voor ons natuurlijk ook."

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties