Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lodeweges onthult appje van Koeman na eerste zege als bondscoach

Laatste update:

Lodeweges is de opvolger van Ronald Koeman, die Oranje verliet voor Barcelona. De oude bondscoach zat vrijdagavond wel voor de televisie en stuurde zijn voormalig assistent een appje met een felicitatie. "Hij had het over een bijzonder goede tweede helft. Dat was wel leuk, dus bedankt, Ronald", vertelt Lodeweges. De oefenmeester spreekt van een 'lastige wedstrijd'. "Maar dit is hoe Polen speelt. De enige die ontbrak was volgens mij Robert Lewandowski, verder was de ploeg compleet."

Meer: Noodkreet Koeman sorteert effect: Oranje mag met 26 spelers naar EK

De man op wie veel ogen waren gericht speelde onvoldoende bij Oranje

Voetbalzone deelde na afloop rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje.Bekijk rapport

"Tegen een team dat zo ver terugzakt hebben wij toch kunnen winnen. Dat is hartstikke moeilijk", gaat Lodeweges verder. "We hebben de afgelopen week aan dingen gewerkt. Dat hebben we in de eerste helft niet altijd goed gedaan. De diepte in ons spel is nog niet voldoende en tussen de linies was het ook niet altijd goed. In de tweede helft was het bij fases wel goed. We moesten achter hun middenveld komen, dan heb je diepte nodig om het spul uit elkaar te trekken en ruimtes te maken voor jezelf. Dat ging in de tweede helft beter dan in de eerste helft."

Nederland wint van Polen onder Lodeweges: 'Trots overheerst'

Dat het 'roestig' was, acht Lodeweges logisch. "We zijn negen maanden geleden voor het laatst bij elkaar gekomen. In the end ben ik wel tevreden", concludeert de bondscoach. Lodeweges kan na afloop tevens op lovende woorden rekenen van aanvoerder Virgil van Dijk. "Dwight is nu de baas, dat respect heeft hij van iedereen al. Hij doet het uitstekend en blijft doen wat hij altijd al deed. Het is prettig werken met Dwight, dat weet iedereen."

Moet Dwight Lodeweges aanblijven als bondscoach?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties