Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lodeweges stapt over van Cambuur naar Heerenveen

Laatste update:

Met Lodeweges aan het roer doet SC Cambuur het uitstekend in de Eredivisie. De ploeg staat elfde en bemoeit zich dus niet met de strijd om degradatie. Lodeweges was in het verleden werkzaam bij onder meer FC Groningen, NEC en PSV. SC Cambuur gaat zich de komende tijd beraden op de invulling van de technische staf voor komend seizoen, zo klinkt het.

"Lodeweges is een trainer met ruime ervaring en een duidelijke voetbalvisie. Hij is een echte vakman en past uitstekend bij de club", laat technisch manager Hans Vonk van sc Heerenveen optekenen op het digitale thuis van zijn club. In Heerenveen gaat Lodeweges aan de slag als opvolger van Marco van Basten. Voetbalicoon Van Basten gaf onlangs aan te gaan vertrekken uit Friesland, hij is toe aan een andere uitdaging.

Dwight Lodeweges is de juiste keuze voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
21
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
8
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties