Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof bij FOX voor Oranje-international: 'Eén van de beste passers van Europa'

Laatste update:

Analist Hedwiges Maduro en voetbalcommentator Cristian Willaert discussiëren dinsdagavond in Voetbalpraat over de rol die Blind vertolkte in de wedstrijden tegen Duitsland (2-4 zege) en Estland (0-4). Met name na het duel met Duitsland kreeg de Ajacied enige kritiek te verwerken, vanwege zijn discutabele rol bij het eerste tegendoelpunt van Oranje in Hamburg. Maduro noemt Blind 'een hele intelligente voetballer, die goed op het middenveld en centraal achterin kan spelen'. "Als back is hij wat kwetsbaarder, omdat je dan in situaties komt waarin je écht moet sprinten. We weten allemaal dat hij niet de snelste is. Tegen Duitsland kwam dat een aantal keer voor", vertelt de oud-voetballer van onder meer Ajax en Valencia.

"Het is een kwetsbaarheid. Als centrale verdediger heb je wat meer spelers om je heen en valt het wat minder op. Maar als back moet je af en toe sprinten en dan zie je dat hij af en toe eruit wordt gesprint", stelt Maduro. Tafelgenoot Willaert prijst het voetballende vermogen van Blind als linksback. "Wat hij natuurlijk wel heeft: hij is gewoon één van de beste passers van Europa. Hoeveel spelers zijn er nu die over twintig of dertig meter een teamgenoot hard inspelen? Er zijn er maar heel weinig die dat zo goed kunnen als hij."

"Hij zal nooit in een wereldelftal als linksback gekozen worden, maar we hebben nu eenmaal geen wereldlinksback. We hebben wel goede middenvelders. Als we Blind als linksback opstellen, hebben we wel zijn passing en verdedigend houdt zich ook redelijk overeind", aldus Willaert. Maduro is het eens met Willaert. "Heel veel spelers hebben wel een goede pass, maar je moet het wel van tevoren gezien hebben. Hij kan het vervolgens ook nog uitvoeren", vult de oud-international aan. "Ik vind hem centraal wel beter dan als linksback."

Zou jij Daley Blind bij Oranje graag op het middenveld zien?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
8
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties