Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor Ajacied: 'Hij ging mee als opvulling naar het eerste trainingskamp'

Laatste update:

"Dest heeft een waanzinnig seizoen tot nu toe, want hij ging mee als opvulling naar het eerste trainingskamp. Nu is de discussie of hij in Oranje moet spelen", zegt Jansen, Ajax-watcher voor het Algemeen Dagblad, bij Voetbalpraat van FOX Sports. Kwakman haakt in en wijst naar Mazraoui, die geen hele gelukkige seizoensstart doormaakt bij Ajax. "Mazraoui loopt ook een beetje met zijn gezondheid, op welke positie hij moet spelen."

"Dest doet het gewoon goed, Joël Veltman laat zich centraal op een goede manier zien. Het is niet voor niets dat Ten Hag voor Dest kiest", vult Jansen aan. Dest was deze week op pad met het nationale team van de Verenigde Staten, maar kan ook nog voor Oranje uitkomen. De vleugelverdediger speelde nog geen officiële interland en de KNVB wil hem graag hebben. "Voor zo'n jongen is het ook moeilijk om in te schatten", reageert Kwakman. "Oranje zit in een flow, gaat het misschien beter doen op eindtoernooien. Maar over drie jaar kan het met hem minder gaan, terwijl hij bij de Verenigde Staten wel sowieso in de basis zou staan."

Dusan Tadic sloeg eerder deze week de interland van Servië tegen Luxemburg over wegens een blessure, maar Jansen verwacht dat de aanvaller komende zaterdag bij Ajax van de partij is bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. "Ik verwacht niet dat Tadic gespaard zal worden. Hij heeft Luxemburg al laten schieten, een beetje uit voorzorg. Hij had te veel last om te spelen. Ik verwacht dat hij zaterdag weer minuten kan maken."

Jansen voorspelt dat Donny van de Beek nog wat langer afwezig zal zijn bij Ajax. "Ze richten zich op de wedstrijd tegen PSV over anderhalve week. Lille zou haalbaar kunnen zijn als alles meezit. Maar hij is er even uit geweest. Moet je dan gelijk met hem starten? Ik zou geen risico nemen", stelt de journalist van het Algemeen Dagblad. Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen staat voor Ajax komende dinsdag het eerste Champions League-duel met Lille OSC op het programma.

Voor wie zou jij kiezen bij Ajax op de rechtsbackpositie?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
9
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
114
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties