Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor Barça-aanwinst: 'Het zegt genoeg dat hij aanvoerder van Brazilië is'

Laatste update:

Paulinho verruilde Guangzhou Evergrande afgelopen zomer voor Barcelona, dat veertig miljoen euro voor hem neertelde. Niet iedereen was laaiend enthousiast over de komst van de middenvelder, maar Denis Suárez is onder de indruk van Paulinho. "Hij is een geweldige speler, een Braziliaans international, die de laatste interlands de aanvoerdersband droeg. Dat zegt alles. De tweede garde is vaak bekritiseerd maar we hadden veel vertrouwen", zegt de middenvelder tegenover beIN Sports.

"Ik ben erg blij dat ik de winnende goal maakte, maar het belangrijkste zijn de drie punten. Dat is mijn karakteristieke kwaliteit, om op te komen en te scoren. Ik ben Leo (Messi, red.) erg dankbaar voor de pass", laat Paulinho zelf weten. Trainer Ernesto Valverde was blij met de doelpunten van de invallers. "Scoren is belangrijk voor hen, het zal ze vertrouwen geven."

"Het heeft ons veel kracht gekost, het was een erg moeilijke wedstrijd op een lastig bespeelbaar veld. De tegenstander zat er erg kort op, was erg agressief en zat vol vertrouwen. Bovendien was het gras erg droog", vervolgt de oefenmeester van Barcelona. "Deze overwinning maakt ons sterker, want het was moeilijk om vooruit te komen. Zij zetten ons goed onder druk, waardoor het lastig was om kansen te creëren."

-
Heeft Barcelona goede zaken gedaan met het binnenhalen van Paulinho?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties