Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor 'beste Engelse spits sinds Shearer': 'Hij wil naar niveau Zlatan'

Laatste update:

Begin deze maand signeerde Kane een nieuw contract tot medio 2022 op White Hart Lane. Volgens Sheringham had iedere topclub daar graag een stokje voor gestoken. "Hij had overal kunnen tekenen voor ieder salaris, maar hij houdt er duidelijk van om voor Tottenham te spelen onder Mauricio Pochettino. Harry is voor mij het toppunt van een Engelse spits. Hij heeft een beetje van alles en is daardoor compleet. Het gaat niet alleen om doelpunten maken, want hij kan de bal ook vasthouden, kopduels winnen en andere spelers bedienen."

"Maar hij heeft een neus voor de goal, net als Alan Shearer. Hij ziet het doel en wil schieten. Ik hield ervan om met zulke spelers op het veld te staan", aldus Sheringham, die op het EK 1996 samenspeelde met Shearer. "Ik denk dat Harry over tien jaar bereikt wil hebben wat Zlatan Ibrahimovic heeft bereikt. Hij heeft grote prijzen gepakt, kent het spel door en door en weet wat hij wel en niet kan", legt de 51-voudig international van Engeland uit in gesprek met de Daily Mail.

Het contrast tussen beide spitsen is groot: Kane laat verdedigers geen moment met rust, terwijl Ibrahimovic veel minder meters maakt en zijn kans afwacht. Sheringham erkent dat de stijl van Ibrahimovic zijn voordelen heeft, maar hoopt dat Kane zich niet geforceerd aanpast. "Luister naar de toptrainers uit het verleden, zoals Brian Clough en Johan Cruijff, en je weet dat je soms gewoon stil moet staan en alle andere spelers moet laten bewegen. Harry zal ongetwijfeld nog dingen leren en hij houdt andere spitsen vast in de gaten. Hij kijkt vast naar hoe Zlatan zich gedraagt. Maar ik hoop dat hij zichzelf blijft en op instinct blijft handelen."

-
'Harry Kane is de beste Engelse spits sinds Alan Shearer'

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties