Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor 'enorme meerwaarde voor Ajax': 'Dat werd woensdag beetje gemist'

Laatste update:

"Ik vind dat Daley nog weleens onderschat wordt", neemt Boer het op voor zijn voormalig ploeggenoot in een uitgebreid interview met Ajax Showtime. "Hij heeft de laatste tijd veel kritiek gehad op bepaalde dingen, maar ik vind hem echt heel belangrijk voor Ajax in de opbouw. Hij heeft een inspeelpass door de linies heen en een goede crosspass. Op voetballend gebied vind ik hem een enorme meerwaarde voor Ajax. Vaak begint het écht bij hem. Dat werd woensdag een beetje gemist, net als de individuele kwaliteiten van David Neres. Ik wil niet zeggen dat het daar echt door komt, maar ik vind dat wel twee spelers die heel belangrijk zijn voor Ajax."

Schuurs: 'Huntelaar verdiende meer een strafschop dan Ronaldo' | AJAX - ATALANTA

De wedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle heeft een speciaal tintje voor Boer, die beide clubs diende tijdens zijn actieve loopbaan. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij Ajax, maar van de spelers die bij Ajax spelen, heb ik alleen met Davy (Klaassen, red.) en André (Onana, red.) gespeeld. Voor de rest zijn het voor mij allemaal nieuwelingen", aldus de keeperstrainer van de jeugdafdeling van PEC. "Ik ben werkzaam bij PEC Zwolle en ben er opgegroeid, dus zij zullen altijd mijn voorkeur genieten. Ik hoop dat PEC Zwolle zaterdag wint en Ajax kampioen wordt."

Boer denkt niet dat de kansen voor PEC op winst tegen Ajax groter zijn geworden door de nederlagen van het elftal van trainer Erik ten Hag tegen Liverpool, FC Twente en Atalanta. "Ajax heeft natuurlijk wel drie keer achter elkaar verloren en dat gebeurt niet heel vaak in een seizoen. Ik denk dan ook wel dat er een bepaalde vorm van scherpte in zit om zaterdag te willen winnen", zo voorspelt de keeperstrainer. "Ik ben er niet bang voor dat er onzekerheid insluipt. Voor de Nederlandse competitie heeft Ajax zó veel kwaliteit rondlopen."

-
Ajax - PEC Zwolle eindigt in een...

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties