Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor 'leider' van Ajax: 'Die jongen is een echte overlever, hij is fanatiek'

Laatste update:

"Martínez stond er als een leider en straalde uit ten koste van alles te willen winnen. Ik vind hem centraal achterin eigenlijk nog beter tot zijn recht komen dan op het middenveld. Hij weet de organisatie goed neer te zetten en straalt rust uit, terwijl hij op het middenveld nog wel eens aan het 'zwemmen' was", constateert Wijnstekers, die Martínez een 7,5 toekent voor zijn optreden tegen PSV. "Die jongen is een echte overlever. Hij is fanatiek en zit er telkens kort op."

In the Zone | Gravenberch: 'Ik begon niet zo goed, dat had ook met zenuwen te maken'

"Zelden wordt hij uitgespeeld en anders maakt hij het op karakter vaak nog goed. Dat zag je op een gegeven moment bij een actie van de ingevallen Kostas Mitroglou. Die leek er langs en Martinez kon haast niet meer bij de bal, maar met zijn fanatisme wist hij het duel alsnog te winnen", vervolgt de oud-international. Wijnstekers vond Martínez de beste speler van het veld. "Martínez leest het spel en is sterk in de dekking. Bovendien heeft hij een goede voortzetting in huis en gaan zijn teamgenoten naast hem ook beter spelen."

Wijnstekers is tevens te spreken over het optreden van Schuurs. "Die jongen heeft mij eigenlijk wel verbaasd. Ik heb hem nog niet zo vaak zien spelen, maar hij bleef heel rustig en had een aantal goede passes in huis. Daarnaast zat hij bijna overal tussen. Het hielp hem dat Martínez veel vuil werk opknapte, waardoor Schuurs op zijn beurt soms weer in kon schuiven", zo klinkt het. Ook Sergiño Dest krijgt een positieve beoordeling. "Het is mooi om te zien dat hij zo onbevangen speelt. Noussair Mazraoui is op die positie soms wat nonchalant met zijn acties, terwijl Dest wel geconcentreerd zijn taken blijft uitvoeren."

-
Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties