Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor 'onontdekt talent' bij PSV: 'Veel mensen weten niet hoe goed hij is'

Laatste update:

"Ik denk dat het goed is voor deze drie jongens om bij PSV te zitten", opent de vijftigjarige bondscoach tegenover De Telegraaf. "Ze hebben elkaar, ze zitten bij een goede club en spelen Champions League."

Meer: Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: ‘Hij leeft nog’

"Ze zijn nog jong en op een leeftijd waarop je je nog doorontwikkelt. Ik ben er blij mee. Ik weet dat Earnie (Earnest Stewart, red.) niet Amerikaanse spelers haalt omdat het Amerikanen zijn, maar omdat het de juiste spelers zijn."

Berhalter noemt zijn internationals die bij PSV spelen stuk voor stuk unieke spelers. Sergiño Dest wordt momenteel gehuurd van FC Barcelona en de Eindhovenaren kunnen de vleugelverdediger na dit seizoen definitief van de Catalanen overnemen middels een optie tot koop. "Sergiño is nog erg jong, maar heeft al voor de grootste clubs in de wereld gespeeld. Hij is een topperformer in de Nederlandse competitie", zegt Berhalter lovend.

De bondscoach van de VS omschrijft zesvoudig international Tillman tegelijkertijd als een wat meer 'ontontdekt talent'. De van Bayern München gehuurde aanvallende middenvelder veroverde eind september een basisplaats in Eindhoven, al werd hij tegen Ajax wel in de rust gewisseld. "Veel mensen hebben nog onvoldoende door hoe goed Tillman is, maar dat hebben we wel al kunnen zien in de nationale ploeg.", aldus Berhalter.

Tot slot dicht de bondscoach van de VS Pepi een enorm potentie toe. "Hij is een speler met wie het alle kanten op kan. Hij kan een aanvaller worden, die de komende 10 jaar 25 goals per jaar gaat maken. Of niet. Maar het is een risico dat het waard is om te nemen."

Pepi moet het momenteel doen met een rol als tweede spits achter aanvoerder Luuk de Jong. "Hoe ga je hem uit de basis spelen? Die scoort altijd", klinkt Berhalter realistisch. "Rico moet geduldig zijn, hij is nog hartstikke jong. Dat heb ik ook tegen Rico persoonlijk gezegd: 'Probeer te leren van hem. Hoe hij de bal aanvalt in de zestien. Dat is de grote kracht van Luuk.'"

Meer nieuws

Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
20
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
27
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
14
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties