Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor 'professor' van Ajax: 'Een lach van suprematie: waarom wissel jij mij?'

Laatste update:

"Er zijn voorbeelden van voetballers die slimmer zijn dan de trainer en dat gaat niet altijd goed. Ik zie maar één valkuil voor een spoedige en goede ontwikkeling bij Ajax en dat is als Eiting de trainer in de gaten krijgt", aldus Spaan, die een voorbeeld geeft uit de uitwedstrijd tegen Sturm Graz (1-3) in de tweede voorronde van de Champions League.

"Toen hij gewisseld werd tegen Sturm Graz ging hij met een lach van het veld. Het was een lach van suprematie. Zo van: Waarom wissel jij mij? Ik speel toch goed? Dat is wat ik zag." Spaan, die de ontwikkeling van Eiting al langere tijd volgt, is lovend over het spel van de middenvelder. Bij Jong Ajax wist Eiting zijn stempel ook al te drukken, aldus Spaan.

"In Jong Ajax speelde hij vaak met Donny van de Beek en Abdelhak Nouri. Hij viel niet uit de toon bij deze spelers, die allebei een jaar ouder zijn. Dat zegt wel wat", zegt de columnist van Het Parool. "Ik vind Eiting en Van de Beek veel beter dan Lasse Schöne en ik begrijp ook niet waarom Schöne nog wordt opgesteld door Erik ten Hag."

Verwacht jij dat Carel Eiting dit seizoen een vaste basisplaats afdwingt bij Ajax?

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
0
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties