Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor Riedewald: 'Die wisselingen hebben hem sterker gemaakt'

Laatste update:

Grim was werkzaam als jeugdtrainer in Amsterdam toen Riedewald zich door de diverse elftallen heen werkte. De verdediger heeft volgens de trainer een perfect gevoel voor ruimte en heeft zich ook al op meerdere posities gemanifesteerd. "Als linksback, als verdedigende middenvelder en nu als centrale verdediger. Die wisselingen hebben hem tactisch sterker gemaakt", legt Grim uit.

"Hij raakt niet snel in paniek, kan het spel heel goed lezen en bezit het lef en vermogen om in de opbouw het juiste moment van inspelen af te wachten", zegt Grim complimenteus over de Ajax-verdediger. Critici hebben moeite met het feit dat Riedewald pas 28 wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld en nu al bij Oranje zit. Ook de selectie van Kenny Tete, goed voor negen duels in de Eredivisie, riep vragen op.

Jairo Riedewald zit verdiend bij de definitieve selectie van Oranje

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties